Het team

Wij zijn vier gedreven studenten fysiotherapie die samen het initiatief Fietsvalpreventie.nl zijn gestart. De aanleiding was het toenemende aantal “oudere” mensen dat met de fiets valt. Ons doel is simpel: Zelfverzekerd fietsen door fietsvalpreventietrainingen.

Robbin Bakker

Initiatiefnemer | Trainer

Ik ben 2de jaars student Fysiotherapie aan de Han te Nijmegen en gecertificeerd NGS sportmasseur/ sportverzorger. Daarnaast ben ik werkzaam als volleybaltrainer en kun je me vinden op de markt waar ik groente en fruit verkoop.
Al tijdens mijn VWO-opleiding was het voor mij duidelijk dat ik van mensen helpen mijn beroep wilde maken. In mijn tijd als topsporter werd ik al gefascineerd door de positieve benadering van gezondheid. Door de nadruk te leggen op wat goed ging werd ik gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen.
Deze positieve gezondheidsbenadering heeft mij zo geïnspireerd dat ik dit nu ook graag wil overbrengen op andere mensen.
Veilig fietsen heeft voor mij extra betekenis gekregen nadat mijn moeder vorig jaar een eenzijdig ongeluk heeft gehad met haar elektrische fiets. Ik ben dan ook erg toegewijd om een positieve bijdrage te leveren aan dit maatschappelijke thema. Ik wil me graag inzetten voor het veilig en met plezier kunnen fietsen ongeacht de leeftijd. Dit doe ik graag met fietsvalpreventietrainingen op maat.

 

Ryan Janssen

Initiatiefnemer | Trainer

Mijn naam is Ryan, Ik ben 3de jaars student Fysiotherapie aan de Han te Nijmegen en Sportverzorger in de academie bij Vitesse Arnhem.

Nadat ik de HAVO afgerond had ben ik begonnen aan de opleiding Fysiotherapie. Ik vind het leuk om samen met mensen met een gezondheidsvraagstuk naar hun doelen te werken, vandaar mijn interesse voor het vak fysiotherapie.

Naast mijn opleiding ga ik graag wielrennen. Ik kom steeds vaker gevaarlijke situaties tegen op de weg, gelukkig weet ik goed hiermee om te gaan. Ik vind het belangrijk om voor iedereen een veilige fietsomgeving te creëren waardoor iedereen met plezier de fiets opstapt. Ik denk dat ik met mijn ervaring op de fiets passende tips en adviezen te geven.

Graag tot snel bij een van onze trainingen!

Allard Thoen

Initiatiefnemer | Trainer

Mijn naam is Allard, een 2de jaars student fysiotherapie en personal trainer bij Rebels Gym.

Twee jaar geleden heb ik de studie hbo rechten afgerond. Na een tijdje in het juridische werkveld actief te zijn geweest, heb ik besloten het roer om te gooien. Ik was klaar met het werken achter een laptop en wilde bezig zijn met sport en bewegen. Daarom ben ik begonnen aan de studie fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen.

Ik ben toegewijd aan het creeëren van een veilige fietsomgeving. Hiervoor gebruik ik mijn kennis als student fysiotherapie en mijn ervaring bij het geven van trainingen. Ik creëer graag een positieve omgeving waarin deelnemers zich op hun gemak voelen en grenzen durven verleggen.

Samen werken we aan het fietsplezier terwijl we veilig en gezond blijven!

 

Nele Maas

Initiatiefnemer | Trainer

Mijn naam is Nele, 2de jaars student Fysiotherapie aan de HAN te Nijmegen en beweegcoach bij Sanavit Groesbeek.

In 2021 ben ik afgestudeerd als Sportkundige aan de HAN, waar ik met plezier terug kijk op een leerzame periode! Na een jaar docent-assistent te zijn geweest bij de opleiding Sportkunde, merkte ik dat mijn interesse naar Fysiotherapie steeds groter werd. 

Ik vind het belangrijk om iedereen te erkennen als een uniek individu om vervolgens begeleiding op maat aan te kunnen bieden! Hierbij staat plezier voorop, maar gaan we een uitdaging niet uit de weg!

Als fietsliefhebber vind ik het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt op de fiets, zodat iedereen kan blijven genieten van alle mooie aspecten van fietsen zonder zich al te veel zorgen te maken over valpartijen. Oftewel: fietsplezier voor iedereen!