Zaterdag 28 Oktober vond de laatste beweegtestdag van 2023 plaats. Ditmaal in het dorpshuis in Angeren. En ook deze editie is voor FietsValpreventie.nl succesvol verlopen.

Net als voorgaande edities was er veel belangstelling voor onze test. Hier hebben wij veel waardevolle informatie uit kunnen halen en hebben we onze deelnemers wat tips kunnen geven op het gebied van veilig fietsen. Wij merkten dat onze aanwezigheid veel bezoekers enthousiasmeerden. Dit vonden wij erg leuk om te zien en benadrukt het belang van ons initiatief.

Voor ons was het erg prettig om te zien dat er veel interesse was voor onze pilot, er hebben zich namelijk veel meer mensen ingeschreven voor onze pilot dan we vooraf hadden durven hopen. Daarom willen wij Sportservice Lingewaard hartelijk danken voor onze samenwerking de afgelopen periode!

De komende periode staat voor ons in het teken van het door ontwikkelen van onze trainingsopzet. naar verwachting kunnen we in het voorjaar van 2024 starten met de pilot. Wij nemen, zodra we starten met de pilot, contact op met iedereen die zich aangemeld heeft.

Heeft u interesse in deelname aan de pilot? Opgeven kan nog altijd! Stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website, dan zie we u in het voorjaar!